Skip to main content
  • We zijn blij met jouw hulp

Help je mee?

Als ouder of verzorger van een kind met een beperking heb je best geleerd dat dingen niet altijd vanzelf gaan. We weten ook dat er energie en geld nodig is om deze woonvorm van de grond te krijgen. Maar omdat het om onze geliefden gaat, gaan we er voor. En omdat we een route gaan die wij nog nooit zijn gegaan is alle hulp welkom. We zoeken meedenkers en meedoeners die met ons deze reis willen gaan. Wellicht wordt het geen makkelijk reis maar we weten dat het resultaat alle moeite waard is.

We zoeken:

Een mooie plek

We zijn regelmatig in gesprek met partijen voor een geschikte locatie, er is echter nog niets concreets. Weet jij een plek waar wij onze droom kunnen verwezelijken? laat het weten, we komen graag met je in contact.

Meedenkers

Op dit moment hebben we vergaderingen waarbij we richting zoeken en vinden. We komen graag in contact met mensen die hier ervaring mee hebben en ons willen helpen met de organisatie.

Financiële hulp

Op dit moment wordt de stichting betaald door de initiatiefnemers, dat kan omdat de kosten nog laag zijn. Toch denken we dat er op termijn meer nodig is om de doelen te behalen.

Meedoeners/vrijwilligers

Op dit moment is er nog geen woonvorm waarbij je kan helpen. Toch zijn er mensen die je kan helpen door soms gewoon even een wandelingetje te maken of een spelletje te doen.

Vrienden van de stichting